Πώς να τρέφεστε σωστά όταν δεν σας περισσεύει ο χρόνος;



Η δουλειά, το σπίτι σας, η οικογένεια και εσείς δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθετε πως ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια για άλλους, ενώ σίγουρα δεν προλαβαίνετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τη διατροφή σας.

Υπάρχουν μερικά τρικς όμως που λειτουργούν και αν τα εφαρμόσετε χωρίς περικοπές, είναι σίγουρο πως θα θρέφεστε σωστά και θα νιώθετε πιο περήφανη μέσα στο μαγιώ σας.

1. Κάντε μια καλή εκκαθάριση σε συρτάρια και ντουλάπια. Οι διατροφικοί πειρασμοί πρέπει να απομακρυνθούν και να μην αποτελούν επιλογή όταν πεινάτε και είστε κουρασμένοι.

2. Μαγειρέψτε φαγητά και αποθηκεύστε μερίδες στην κατάψυξη. Έτσι θα είναι εύκολο να παίρνετε μαζί σας ένα ταπεράκι κάθε μέρα και να τρώτε σωστά.

3. Γεμίστε τα συρτάρια του γραφείου σας με μερικά υγιεινά σνακ. Παστελάκια μικρά, λίγους ξηρούς καρπούς ανάλατους, αποξηραμένα φρούτα, ενώ μπορείτε αν υπάρχει ψυγείο, να αποθηκεύετε εκεί μερικά φρούτα και γιαούρτια, ώστε οι επιλογές σας να είναι κοντά σας, καλής ποιότητας και χαμηλών θερμίδων. Να θυμάστε πως φρούτα όπως πορτοκάλι ή μήλα δεν χαλάνε εύκολα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο